Det å renovere er noe vi nordmenn elsker og etter at vi kjøpte det huset vi akkurat har flyet inn i fant vi fort ut av hvorfor. Det er utrolig gøy å få lov til å være med på å skape noe selv og det er noe både kjæresten min og jeg virkelig har elsket å drive med. Vi var heldige som ikke behøvde å bo i huset vårt da vi pusset det opp, så gleden av å skape noe har ikke blitt forstyrret av den følelsen man får av å skulle bo i rotet samtidig.

Vi fant fort ut av at det kom til å trenge betong til noen av de prosjektene vi holdt på med og ble veldig glade da vi fant ut at vi kunne bestille Ferdigbetong i Vannylven og slippe å drive med noe av den prosessen selv. Faktisk fikk vi det ordnet sånn at betongen bare ble levert av en betongbil som pumpet betongen direkte ut der den skulle legges. Innmari praktisk for oss hvis du spør meg.

Betong levert rett til døren

Noe av det je ble så innmari lad for da vi bestilte Ferdigbetong i Vannylven var at vi kunne få den kjørt til oss. For selv om vi både ordner masse selv og i tillegg får hjelp av håndverkere til mange av tingene vi skal gjøre, så var akkurat det med betongen noe jeg tenkte over hvordan vi skulle få fikset.

Når man begynner å jobbe med et prosjekt der man vet at betong skal være en del av det blir man fort overrasket over hvor mye betong som faktisk skal brukes og det var ikke akkurat en særlig hyggelig overraskelse hvis du spør meg. Men det å kunne bestille Ferdigbetong i Vannylven og få det levert direkte dit vi trengte det gjorde alt litt lettere.