Velg en god Trafikkskole i Ålesund når du skal ta lappen

Det å ta lappen er noe mange gleder seg utrolig mye til og det skal man absolutt. Når man har valgt kjøreskole er man klar til å begynne og all teorien og den praktiske læringen kan endelig starte. Jeg valgte en lokal Trafikkskole i Ålesund og var veldig fornøyd med det. 

Noe av det jeg likte med å velge en lokal Trafikkskole i Ålesund var at jeg litt følte at jeg kjente veienes allerede. Jeg hadde aldri kjørt der før selv, men jeg hadde jo sittet på med foreldrene mine. Jeg hadde syklet der. Jeg hadde gått der mange ganger.

På mange meter ga det meg en trygghet jeg ikke visste at jeg trengte. Det gjorde meg mer klar til å ta lappen. I tillegg var læreren min veldig god, så jeg følte egentlig at jeg ble tatt veldig godt vare på og det har så mye å si for hvordan man lærer.

Gode lærere fremmer bedre læring

En god lærer, lærer deg mer enn å bare kjøre bil. En god lærer, lærer deg å bli en god og trygg bilist. En bilist som ikke bare oppleves trygg av de som sitter i bilen sammen med deg, men en bilist som oppfattes som trygg av de som er ute også. Som oppfattes som trygg av andre biler, av syklister og av fotgjengere.

En god lærer, lærer deg vittigheten av alle de tingene og viser deg hvorfor. For man skal ta det å kjøre bil alvorlig. Det er fantastisk deilig å kjøre bil. En frihet som man aldri glemmer den første gangen man setter seg bak rattet uten læreren sin eller sensor. Men det er også et enormt ansvar og gode vaner begynner fra start, lenge for oppkjøringen din faktisk. Gled deg til å komme i gang!