Hva koster det å leie stillas?

Sikkerhet på byggeplasser i dag må kombineres med fleksibilitet. Utstyr og materiell som brukes på en byggeplass skal nemlig være så effektivt som mulig, samtidig som det setter fokus på arbeidernes sikkerhet. Dette kan være en utfordring, og blant annet inne utleie av stillas slik som hos https://www.strandstillas.no/ settes sikkerhet skyhøyt sammen med fleksibiliteten. 

Dette fører til gode resultater for arbeiderne, samtidig som det holdes sikkert og innenfor reguleringene. Dessverre er det mange i byggebransjen som ikke holder seg innenfor reglene. Det gjør at en fort kan stille seg spørsmålet om hva det egentlig koster å leie et stillas i dag. Dette kommer an på mange faktorer, der for eksempel størrelse, krav til fleksibilitet, og ikke minst sikkerhet spiller inn i prisen!

Du får hva du betaler for

En klassisk frase sier at en får som oftest det en betaler for. Tjenester og produkter er gjerne priset dit hen at du som kunde føler du mottar mer verdi enn du betaler for, samtidig som selger tjener en profitt på salget sitt. Slik er det selvfølgelig innenfor utleie av stillas også! Her er det først og fremst størrelsen på din ordre som gjelder, der gjerne leie av større antall stillas vil presse prisen ned betraktelig. 

Samtidig handler prisen selvfølgelig også om hvor godt utstyret du skal ha er, både i henhold til fleksibilitet og sikkerhet. Spesielt sistnevnte har blitt viktig over årene for å holde reguleringene, da bøter fort kan bli enda dyrere. Har du ikke sikkerhet, så kan det for så vidt ende mye verre enn bare med bøter, så dette poenget er det ikke mulig å komme unna. 

Det er med andre ord så mange faktorer som spiller inn på kostnaden av leie av et stillas at det vil være helt umulig å gi et prisestimat ut av det blå. Alt fra størrelse, til fleksibilitet, og ikke minst sikkerhet, spiller inn her!