Vi er alle forskjellige som mennesker med varierende personlighet, holdninger, interesser og smak. Og dette vil og bør også komme til uttrykk i den måten vi innreder hjemmet vårt på. En personlig innredning som passer til deg vil nemlig ofte føles mer komfortabel og god å være i, og det er presis det som gjør hjemmet til ditt.

Personlige detaljer i rommet

Møbler er selvfølgelig helt avgjørende for rommets funksjon og for det uttrykket det får, og ofte vil du ha dine møbler i flere år før du skifter de ut. Det er både dyrt og upraktisk å skifte ut alle møblene for å få en ny innredning, og derfor kan du med fordel starte et annet sted.

Personligheten i din innredning kommer nemlig ofte til uttrykk gjennom de små detaljer, som går sammen til en helhet. Det kan være blomster og planter, fargevalg på veggene, tepper på gulvet, lys og lamper osv. Alle disse små detaljer kan du flytte rundt, endre og skifte ut med tiden, og du vil med sikkerhet oppleve at det kan gjøre en utrolig stor forskjell for hele rommet.

Fokus på veggene

Veggdekorasjoner er en opplagt måte å få detaljer, liv og farger inn i rommet på. Her tar du nemlig ikke opp plass fra gulv eller bord, og du utnytter en flate som ellers bare er stor og tom. Derfor er veggdekorasjoner både praktiske og utrolig stilige.

Det finnes masse herlige veggdekorasjoner å velge mellom, og noen av de mest populære er selvfølgelig bilder og plakater. Men du kan også med fordel forsøke deg med wallstickers som gir et helt annet uttrykk, fordi de ikke er avgrenset i firkanter men kan ta alle størrelser og former. De er spesielt populære å bruke i innredningen på barnerommet, soverommet og i entréen, men kan brukes i hele hjemmet.