Når man kommer til det stadiet i bedriften sin at man skal begynne å sende pakker til utlandet er det mange prosesser som skal settes i gang og mange ganger avhenger prosessene man skal gjennom av hvilke land man skal sende til.

Hvis man for eksempel skal sende pakker til Canada skal man finne ut av hvilke regler som gjelder for import og eksport i både Norge og Canada for å sikre seg at man overholder alle regler og mulige problemstillinger er løst før man begynner å sende.

Det å kunne tilby kunder eller eventuelle forhandlere at man endelig kan begynne å sende pakker til Canada er et utrolig spennende skritt og det er noe som kan gi stor og spennende vekst for bedriften. Men det handler ikke bare om regler om import og eksport når man skal sende pakker til Canada, for port og det å sende dem er en like stor logistisk ting man skal ta stilling til.

Velg riktig firma å sende pakker til utlandet med

Når dere skal begynne å  sende pakker til Canada så er det viktig at dere velger en leverandør som passer det dere har behov for. Vi skulle ta stilling til det samme da vi utvidet kundebasen vår og derfor var nødt til å tilby å kunne sende varer til Canada med posten.

Det å finne riktig leverandør til å  sende pakker til Canada handlet for oss om at vi skulle finne god service, rask levering, men samtidig gode priser. Som en liten bedrift som er i stadiet der man skal skalere, er prisen faktisk utrolig viktig for hvordan ting får lov til å utvikle seg.

Vi fant heldigvis en mulighet for både god service, god leveringstid og gode priser på samme sted og kan ikke annet enn å anbefale det samme til andre.