Produksjonsutstyr til den fremtidige suksess-historien din

Matproduksjon er og blir en viktig næring i Norge og vi er stolte over den maten vi produserer lokalt i Norge, både til oss selv og til eksport. Men utstyr er en utrolig viktig del vad et også. Volf AS er kjent som en pålitelig leverandør av komplette løsninger og produksjonsutstyr til industrien i Norge som produserer mat og er skikkelig stolte over den jobben de gjør og det de bidrar med for at alt skal gå så bra og smertefritt som mulig.

Å levere på stor skalaer ikke bra i alle tilfeller, men i dette tilfellet innebærer det en utrolig innsikt i bransjen som gavner virkelig alle. Pålitelige leverandører blir alfa og omega i sammenhenger som det her. 

Norsk mat-produksjon er stolt mat-tradisjon

Hvis man skal tenke på bærekraftighet er matproduksjon klart en av de temaene man kommer til å komme inn på enten man vil eller ikke. Og i Norge er vi stolte av at vi hele utvikler oss i en retning som ta bedre vare på jorda, på dyrene og på maten vår.

Og behandling av fødevarer når det kommer på fabrikken er en spesielt delikat prosess. Når man har med mat å gjøre betyr presisjon alt så kvaliteten er nødt til å være helt på topp, for noe annet vil medføre svinn og at mat går tapt på grunn av mangelfullt produksjonsutstyr. Det er kanskje ikke produksjonsutstyr man tenker på som værende avgjørende her, men det er det – sammen med de menneskene som jobber der og opererer maskinene. 

Bulk-transportører

Uansett hva man lager er transportører og rullebaner i alle mulige former, størrelser og fasonger er en viktig del av pakkeriet i en produksjon og Volf leverer bulker etter hvilket behov fabrikken din har. Det er rimelig digg at man kan få ting tilpasset, for noen ganger holder ikke fabrikken og utstyret mål i forhold til hverandre og da kan det fort bli litt komplisert.