editorial

Det er vanskelig ikke å vite hva led er siden det kommer fort på banen når man skal ha nye lyspærer eller en ny lampe. Her skal vi se litt nærmere på hvorfor det er blitt så populært, hvordan du kan bruke led på en smart måte og om led er mer miljøvennlig. 

Er led mer miljøvennlig?

Grunnen til at man snakker om led når det kommer til miljø, handler om hvordan denne typen pærer fungerer. Det er nemlig sånn at led pærer varer lenger enn vanlige pærer, og det begrenser avfallet som kommer fra pærene når man blir nødt til å kjøpe nye – hvor sjeldnere det skjer, jo mindre avfall.

Derfor er det utrolig smart at led pærer varer lenger. Det er også sånn at led pærer bruker mindre energi enn andre pærer, og dermed så bruker de mindre strøm – det er en fordel for deg som er opptatt av energisparing. Det er noen av grunnene til at det er blitt så utrolig populært med ledlys. 

led strips

Bruk led strips på en smart og kreativ måte

Det er også sånn at man enkelt kan bruke led lys på en smart og kreativ måte, og det er også noe av årsaken til at dette er blitt så populært. Med https://ledlyskilder.no/19118-led-strips kan man leke seg med lys på mange måter. Det er blant annet sånn at man kan bruke led strips hvis man belyse noe på en nærmest usynlig måte, for eksempel hvis det er et mørkt hjørne som kanskje trenger litt ekstra lys.

Det kan også brukes på en bokhylle eller over en hylle med noe man samler på for å sette litt ekstra fokus. Det er noe som kan brukes på nærmest utallige måter, og det er også noe av grunnen til at det er blitt så populært – mulighetene er uendelige og man kan gjøre akkurat hva man vil.