Kjøp nytt batteri før du trenger det, du kommer til å takke deg selv

Vi kjenner alle følelsen. Musa eller tastaturet ditt har akkurat sluttet å virke og du leter febrilsk etter et nytt batteri som kan løse situasjonen. Ofte sitter man midt oppe i noe man skal gjøre ferdig og ønsker seg ikke akkurat å måtte løpe ned på butikken først for å kjøpe batterier.

Det å ha ekstra batteri eller aller helst batterier på lager er noe vi alle sammen burde gjøre som en tjeneste for oss selv i fremtiden. For i det øyeblikket og situasjonen vi trenger et batteri, er ofte et øyeblikk eller situasjon der vi absolutt på ingen måte føler at vi har tid til å løpe ned å kjøpe det. 

Jeg har begynt å alltid kjøpe på forhånd sånn at jeg vet at jeg har de jeg trenger jevnlig og har laget en regel for meg selv om at jeg kjøper et nytt batteri når jeg tar det gamle, sånn at jeg aldri havner i en situasjon der jeg må løpe ut for å kjøpe det mens jeg egentlig er midt oppe i noe og er helt avhengig av et nytt med en gang. Det har skjedd litt for mange ganger nå.

Vær forberedt

Det å være forberedt er en god følelse og jeg vedder på at jeg ikke er den eneste som nyter det å bar kunne åpne en skuff og hente et nytt batteri når jeg trenger det. Det høres skikkelig teit ut, men det er faktisk en deilig følelse. På en eller annen måte føler man seg faktisk litt voksen når man gjør det.

Bare tenk hvis du sitter og skriver på en oppgave, tastaturet ditt har ikke mer batteri og alle butikkene har strengt, men du skal levere før kl.23:59. Bedre føre var!