Invester i bedre inneklima

Invester i bedre inneklima

Invester i bedre inneklima

Om vinteren er vi mer inne. Vi har ikke vinduene åpne like mye. Derfor blir ekstra fokus på inneklima viktig. For noe mange glemmer er å få inn frisk luft. For ingen vil jo ha vinduene åpne når det er minus eller få varmegrader ute. Bortsett fra meg kanskje. Jeg elsker den friske, kalde luften og hvor deilig det er inne etterpå. Og det å slippe den kalde vinterlufta inn er faktisk den aller beste måten å sikre bra inneklima på. Innestengt luft gir dårlig inneklima, men det er mange ting vi kan gjøre for å hjelpe det. Å bruke en luftfriskere som Air Wick er en av dem. Men husk å lufte med åpne vinduer i hvert fall en gang om dagen likevel da!

Air Wick kan være løsningen for deg også

En luftfrisker er et godt verktøy til bedre inneklima og luftkvalitet. På Coolpriser.no kan du se masse forskjellige lukter fra Air Wick og finne akkurat det du har mest lyst på.  Uansett hva du liker best er det en sommer-lukt til deg også. Det kan hende at din følelse av sommer er en mer tropisk variant, eller en mer klassisk Europeisk eller skandinavisk sommer. Finn ut av hva sommer betyr for deg!

Forleng sommeren

Det er ingen tvil om at sommeren er over selv om vi alle sammen allerede ønsker oss tilbake. Kveldene er mye mørkere. Morgenene er mye mørkere. Det er kaldere, mer vind, mer regn og alt det der. Høsten er her. Vinteren er neste. Men hva kan vi gjøre for å bevare sommeren litt lenger, eller kanskje til og med gjennom hele vinteren? Finn ut hva sommer betyr for deg. Hva lukter sommer for deg? Hvilke sommerminner er det som henger igjen når høsten og vinteren kommer snikende?  Jeg liker de klassiske luktene som rose og sitron aller best. Heldigvis har Air Wick begge to!