editorial

Er du redd for å stå utenfor din egen inngangsdør midt å natten uten mulighet for å komme inn? Da er du bestemt ikke alene. Det er ubehagelig å låse seg ute, men heldigvis finnes det gode råd når det skjer. Det skal vi se litt nærmere på her! 

Unngå å låse deg ute!

Det beste er selvfølgelig at man unngår å låse seg ute i utgangspunktet, så oppstår ikke den situasjonen at man kommer til å stå utenfor eget hjem uten mulighet for å komme inn. Det kan heldigvis enkelt unngås ved at man tar noen få, smarte forhåndsregler som gjør at det er mindre sannsynlig at man låser seg ute. Det første er selvfølgelig å lage en liten huskeregel før man går ut døren.

låsesmed med døgnvakt

Dette gjelder spesielt hvis du har smekklås, og dermed ikke trenger nøkkelen for å låse deg ut, men kan gå ut uten problemer og glemme nøkkelen inne. Da er det lurt å huske de viktige tingen du skal ta med deg – for eksempel nøkler, penger og mobil. Når du vet at det er tre ting og gjør det til en vane alltid å sjekke de tre før du går ut døren, så blir det en vane man husker, og dermed er sjansen mindre for å glemme nøklene. Det samme kan du gjøre ved å la en god venn eller en du stoler på ha et par ekstranøkler, så du kan ringe dem hvis du har låst deg ute. Det er jo ikke sånn at man kun kan glemme nøklene inne, de kan også bli stjålet.

Slik finner du låsesmed med døgnvakt 

Du kan enkelt finne låsesmed med døgnvakt på nettet. Det gjelder uansett om du har mistet eller fått frastjålet nøklene eller om du bare har låst deg ute. Det er godt å vite at det alltid finnes en låsesmed med døgnvakt så man kan få hjelp når man trenger det.