editorial

Når du skal pusse opp eller bare friske opp litt i hjemmet, kan det fort bli vanskelig å finne ut av hva du skal fokusere på. Det er mange valg å ta, og de kan gi vidt forskjellig utfall. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du kan tenke for å få det som du vil. 

Fokuser på det som er viktig

Det handler nemlig om å definere hva som er viktig. Det er ikke nødvendigvis sånn at det du tror er viktig er det som egentlig er viktig. Nei, det kan faktisk være helt andre ting! Mange tror at møblene man velger i seg selv har mest å si, mens det i virkeligheten er mye viktigere hvordan man jobber med farger og teksturer for å skape en sammenhengene fortelling. Derfor er det lurt å fokusere på ting som er litt mer permanente. Detaljer som lister og fliser for eksempel, er ting som du kanskje ikke tenker over umiddelbart, men som gjør en utrolig stor forskjell for helhetsinntrykket. 

dør og vindu

Det samme gjelder for ting som dører og vinduer. Det er ting som er strukturelle, og som du ikke tenker så mye over, men som er en stor faktor i hvordan du oppfatter boligen din – og hvordan andre oppfatter den. Det er nemlig gjennom disse detaljene du kan kommunisere tydelig hva slags stil du går etter. Er det klassisk eller det helt moderne du vil understreke? Det kan dører og vinduer fortelle alt om, og det er også en måte å komme et skritt nærmere den leiligheten eller det huset du drømmer om. Derfor er dette viktig å fokusere på. 

Ikke glem ytterdøren! 

Det er også viktig når man først er ved dører at man ikke glemmer ytterdører. Dette er det første folk ser når de kommer hjem til deg, og det kan skape et førsteinntrykk. På https://skanva.no/ytterdoerer kan du se et stort utvalg av ytterdører.