Bør jeg ta hårtransplantasjon eller -behandling?

Når håret begynner å falle av, enten sakte men sikkert, eller kanskje til og med raskt, så er det fort gjort å bli desperat med tanke på hvordan en skal løse problemet. De fleste vil online finne et par forskjellige muligheter. De mest populære er å enten velge en hårtap behandling eller hårtransplantasjon. Men hvilken av disse to løsningene er det egentlig som er best for de som sliter med hårtap?

Det er fort gjort å ty til den enkleste og raskeste løsningen, som hårtransplantasjon unektelig er. Dette er derimot både en dyr og ikke så veldig bærekraftig ide. Realiteten er at du kan få tilbake håret ditt i løpet av veldig kort tid, men det kan falle av i tiden fremover også, da ingen garantier er involvert. Det er derfor bedre å løse problemet med hårtap behandling fremfor å bare «lappe på».

Slik hjelper du håret ditt best mulig

Det beste alternativet for hårtap behandling er mest sannsynlig produkter som fører til bedre sirkulasjon i hodebunnen din. Grunnlaget for hårtap er nemlig som oftest at hårsekkene dine er i ferd med å dø. Resultatet er dermed ofte at en opplever hårtap, siden hårsekkene ikke produserer nok hår. Realiteten er derimot at disse hårsekkene ikke er dø, men kun i dvale. 

Disse kan vekkes opp og virkelig settes i gang dersom du benytter deg av de riktige produktene. Det handler kun om å smøre litt av oljene i hodebunnen hver dag, slik at du får liv i blodsirkulasjonen. Dette vil på ingen måte løse alle dine problemer over natten, og først og fremst vil det behandle hårtapet. Men med tiden vil ditt hår kunne vokse godt, slik at du får mer levende hår og muligheter for å gå ut i verden med bedre selvtillit!