editorial

Et telt er en må-ha hvis du skal på festival, overnatte i skogen, på biltur eller noe helt annet. Det finnes mange varianter å velge mellom, og det gjelder om å finne noe som passer til deg og dine behov.

Smarte og praktiske pop up telt

Et såkalt pop up telt er utrolig praktisk til mange anledninger. De er nemlig små og vanligvis beregnet for mellom 1-4 personer. Derfor er de praktiske å ha med seg overalt, så du kan frakte de med deg rundt i verden. Navnet kommer av at de er utrolig enkle å sette opp. De er nemlig designet slik at du nesten kan brette det ut. Derfor er de veldig smarte hvis du skal bære teltet med deg, og hvis du skal skifte plassering ofte.

Samtidig er de dog solide, så de holder til mye, og den gode kvaliteten sikrer at de holder år etter år. De er gjerne både vanntette og har UV 50+ filter, sånn at de både kan brukes i regnvær og sterk sol. De er utstyrt med smarte funksjoner som glidelåsåpning og luftåpning på baksiden.

Det egner seg både innendørs og utendørs til for eksempel festivaltelt, til fisketuren, i hagen, til oppbevaring af utstyr, skifting av klær osv. Det finnes tilmed pop-up telt som er egnet for hunder eller katter dersom de skal ha et lite telt i hagen.

Finn ditt nye telt online

Hos Coolpriser.no kan du finne ditt nye pop up telt uansett hvilke behov du har. Her er det nemlig flere forskjellige størrelser og designs å velge mellom, så du kan helt sikkert finne noe for deg. Kvaliteten er helt i topp, og med de mange modeller med ulike funksjoner og designs, har du rik mulighet til å finne et telt som passer presis til dine ønsker og behov.