Er du ny i Trondheim?

Er du ny i Trondheim?

Er du ny i Trondheim?

Trondheim er en av de aller største studentbyene i Norge og hvert år flytter det tusenvis av nye studenter dit. Kanskje du er en av dem som akkurat flyttet dit i August? Uansett om du er det eller du har bodd der litt lenger vil jeg spørre om du har funnet en bra tannlege i trondheim? Det er mange av oss som glemmer å få ny tannlege når vi flytter, og når man er mest hjemme i feirer blir det ofte til at tannlegen man hadde før man flyttet hjemmefra ikke har tid når du er hjemme. 

Uforutsette utgifter er ikke gøy

Uforutsette utgifter er ikke noe man kan sette av penger til som student. I hvert fall er det få som klarer det mens de studerer. Men hva hvis man virkelig trenger en tannlege i trondheim? Er man student er det heldigvis muligheter for å få litt rabatt. 

Tannhelse er like viktig som annen helse

Det kan være forvirrende at tannlege ikke er dekket av de samme reglene som vanlig lege er. Ikke bare er det irriterende at vi skal betale mye mer for det, men det gjør faktisk at man ikke har råd, eller ikke føler at de kan ta seg råd til det. Det gjør at tannhelse blir en ting der man kan skille på hvem som har råd og ikke. 

Det at man ikke har råd til å sette penger til side når man er student gjør at man kan komme i dumme situasjoner når man ikke har penger til ting som tannlege. Og selv om mange kan få hjelp av foreldre sine til å betale det, eller i hvert fall noe av det, kan mange ikke få det. Hvis du er student og skal finne en ny tannlege i trondheim er det heldigvis mange tannleger som har tilbud til studenter.