Lurer du på om du skal ha en fremtidig karriere innen helsefaget? Det kan være som sykepleier, lege eller noe helt annet, eller kanskje vet du ennå ikke hvilken vei innen helsevesenet du vil velge. Da kan en reise med Try Medics være det helt riktige for deg. 

Try Medics er et selskap som arrangerer reiser til helsefaglige institusjoner på ulike destinasjoner rundt i verden. Her får du et unikt forløp der du er i praktikk på et sykehus eller lignende institusjoner i utlandet. I denne perioden får du smak for hvordan det er å jobbe i helsevesenet og får samtidig et enestående inntrykk i global helse og hvilke forhold som gjelder i land langt hjemmefra.

Du kombinerer en spennende reise med plass til personlig utvikling, sosiale relasjoner og tverrkulturelle opplevelser med en praktikk i helsevesenet, profesjonell læring og akademisk erfaring innenfor det medisinske felt.

Rettet mot studenter

Reisen er rettet mot studenter som står over for valget om hvilken videregående utdanning de vil velge, og for universitetsstuderende som søker utvikling, viten og opplevelser. Forløpet er opplagt for der som studenter som vurderer en karriere innen helsefag, og for personer som allerede studerer helsefag men som vil ha innsikt i hverdagen på et sykehus og innsikt i et helt annerledes helsevesen.

Du kan selv velge det forløpet som passer for deg og din situasjon, sånn at du får mest mulig ut av din opplevelse. Her vil du dele din opplevelse med andre unge som har samme interesse som deg, og på den måten kan du danne et sterkt nettverk med både norske og internasjonale unge – en relasjon som vil vare for livet.

Selskapet har stor erfaring i å arrangere slike turer og har langvarige samarbeid med sykehus i bl.a. Zanzibar og Uganda. Her er din sikkerhet og trivsel i topp, og du vil møte masse dedikerte personer i det teamet som møter deg på destinasjonen.