Ekte italiensk design

Flos ble opprinnelig grunnlagt av Dino Gavina og Cesare Cassina i 1962. Den gangen hadde de hovedkontor i Merano med produksjon av de klassiske lampene de fortsatt produserer mange av i dag, men hovedkontoret er flyttet til Bovezzo som ligger helt nord i Italia.

Flos har siden begynnelsen vært kjent for høy kvalitet av lamper, både når det kommer til produksjon og design og noen av designene som Achille Castiglioni og hans bror Piergiacomo Castiglioni står bak er noen av verdens mest kjente innenfor industrielt design, selv i dag. De produserer fortsatt et bredt spekter av gulvlamper, bordlamper, vegglamper, pendler og utendørslamper til både private og bedrifter.

Invester i kvalitet og design

En flos bordlampe er uten tvil en investering. De er ikke de billigste lampene du kan kjøpe, men med et flott og tidløst design gjør de seg relevante i enhver sammenheng. De passer sammen med enhver stil og kan løfte et rom. Design og kvalitet henger ikke alltid sammen, men med en flos bordlampe gjør det absolutt det. En flos bordlampe gir deg design og kvalitet, og ikke nok med det, også designhistorie og kult-status.

Kvalitet og bærekraft

Kvalitet og bærekraft henger uløselig sammen og med et økende fokus på bærekraft i samfunnet, er lamper og belysning ikke et unntak. Derfor er en flos bordlampe ikke bare en investering til hjemmet, men det er også en investering i kvalitet, design og bærekraft.

Det mest bærekraftige vi kan gjøre er å kjøpe mindre og ved å kjøpe noe som du liker veldig godt er det mindre sannsynlig at du kommer til å bytte det ut. Det er faktisk mye viktigere enn vi tror. Å velge noe vi elsker, noe som holder, noe som kan passe sammen med stilen vår over tid, er også en investering i bærekraft. Og bærekraft er noe vi alle burde prioritere.