Betong til alle

Betong er kanskje ikke det man tenker mest på, selv om man både bor i hus støttet av det eller bruker fritidsområder som er tungt basert på det — som for eksempel en skatepark.

Men betong er en viktig del av fundamentet samfunnet vårt er bygget på og kvalitet og bærekraftig tenkning blir enda viktigere i årene som kommer. Vi vil bygge fremtiden på stødig grunn som ikke bare kan være fundamentet vårt, men samtidig være så holdbar og miljøvennlig som mulig.

 

Stor pasjon og mange års erfaring

Med egen produksjon i Haddal Kommune leverer Ulstein Betong ferdigbetong i Volda og mange andre steder. De leverer de fleste kvaliteter og de fleste mengder til de fleste steder. Utviklingen av fremtidens løsninger er det de er pasjonerte for og vil utvikle hvordan dette ser ut sammen med kundene sine. Det å skape løsninger som både er lønnsomme, varige og fremtidsrettede er viktige deler av ambisjonen deres og noe som inspirerer i bransjen.

Med bærekraftighet som et stort og økende fokus i samfunnet, blir det å være fremtidsrettet og kvalitetsbevisst utrolig viktig og det er noe som Ulstad Betong tar alvorlig — enten det skal bygges hus eller en skatepark. I et marked som er under konstant utvikling blir nettopp nytenkning og løpende tilpasning til markedet, nye muligheter innenfor materialer og krav og ønsker fra kunder enda viktigere i hvordan man driver business.

Ferdigbetong til alle prosjekter 

Hvis du er på utkikk etter ferdigbetong i Volda behøver du ikke lete lenger — Ulstein Betong har egen blande-stasjon der de blander betongen selv og leverer til mange forskjellige steder, blant annet Volda. Med stor kapasitet i produksjonen, moderne utstyr for pumping og transport av betong, kan man bestille alt fra sprøytebetong til jord-fuktig beting til de aller fleste prosjekter — både store og små. Heldigvis behøver man ikke vite så mye selv.