editorial

Om du har en jobb innen renhold, da vet du hvor avgjørende det er med det riktige utstyret. Det sikrer en bedre og mer effektiv utført jobb, og gjør det samtidig enklere, raskere og tryggere for deg.

Alt du trenger av utstyr

Utstyr og tilbehør til renhold kan være alt fra renholdsmidler som såpe, vinduspuss, insektmidler og kalkfjerner til utstyr og maskiner som brukes i det daglige arbeid. 

Behovet for utstyr avhenger helt av hvilke oppgaver du har i hverdagen. Kanskje det er snakk om en ganske simpel rengjøring i eget hjem, eller en krevende oppgave på et sykehus. Det kan være stor forskjell på hvilke produkter og hvilket utstyr man velger avhengig av områdets størrelse, typen av renhold osv.

Store lokaler krever ofte maskiner til rengjøring, mens mindre rom og områder ikke egner seg for dette. Noen oppgaver krever spesialprodukter, mens andre og mer overfladiske oppgaver kan klares med de mest grunnleggende produkter og et standard utvalg av utstyr.

Noe du ikke kan unnvære

Likevel er det som regel noen faste ting som alle trenger uansett hvilken type oppgave det er snakk om. Det gjelder blant annet såpe og universalrengjøring, kluter og svamper, bøtter og beholdere til vann og utstyr, og selvfølgelig papir. 

Papernet

Tørkepapir eller tørkeark er en nødvendighet for de fleste, spesielt fordi det ofte er noe som skal fylles opp hos kunden. Det er veldig brukbart og allsidig slik at det kan anvendes til mange forskjellige ting i hverdagens rengjøring.

Når du velger tørkepapir er kvaliteten avgjørende, akkurat som det gjelder for alt profesjonelt utstyr. Hos Papernet produserer de papir av høyeste kvalitet som egner seg for profesjonell renhold. Du kan velge mellom ulike typer avhengig av dine behov, men uansett hvilken du velger kan du være sikker på at det lever opp til en høy standard.